onsdag 12 augusti 2009

Nu lanserar vi KRAV-SENCHA & HOJICHA!

Foto: Yuko Ono Sthlm: KRAV Fukamushi-Sencha 80g av Mukojimaen


Foto: Yuko Ono Sthlm: KRAV-HOJICHA (rostat te) 80g av Mukojimaen

Yuko Ono Sthlm är stolt över lansera KRAV-Fukamushi-Sencha (djupångat Sencha) 80g och Hojicha (rostat te) 80g direkt från odlaren Mukojimaen i Shizuoka prefektur. De är 100% gröna teer med KRAV-certifikat. Dessutom är de Shincha (nytt te) odlade av Yabukita-tebuske.

Här är kort information om odlare Mukojimaen (Shizuoka):KRAV-certifierad. Kazuto Mukojima (23år) ärvde sin fars ekologiska teplantage för 5 år sedan och driver den nu tillsammans med sin mamma. De odlar utan besprutning eller konstgödsel. De låter tebusken växa sig stora av sig självt. Vanligt är istället att man ympar tebuskarna och planterar dem trångt. För Mukojima är det viktigt att tebuskarna odlas i en stressfri och naturlig miljö för att öka buskarnas livskraft. Mukojimaen har odlat och tillverkat ekologiska teer sedan 1982.

Så här kan du köpa våra teer direkt från Yuko Ono Sthlm;
(KRAV-Teerna ovan går att köpas från och med nu!
)
Yuko Ono Sthlms egen webbshopp är under byggnad. Så skicka ett mejl till
info@yukoono.se och skriv vad du vill ha (produkt, antal), ditt namn, adress och telefonnummer, så skickar vi varorna mot förskottsbetalning till bankgiro. Frakt tillkommer enligt postens tabell.

Eller kontakta någon av våra återförsäljare. Se, hemsida www.yukoono.se.

Eller är du intresserad att bli en av ambassadör för våra högkvalitiva teer från Japan?! Skicka gärna en intresseanmälan att bli återförsäljare m.m.

Har du några funderingar, kommentarer eller frågor vill jag gärna ta emot.

Tveka inte mejla oss till info@yukoono.se.

Kolla gärna på hemsidan www.yukoono.se. Där finns det information om te-beredning, teprodukter, tetillbehör och tekunskap, samt information om odlarna m.m.

Välkommen och upptäck den japanska tevärlden!

Inga kommentarer: