måndag 10 augusti 2009

Teresa nr.2 GREEN TEA POWDER

(Foto: Yuko Ono Sthlm. Tagen direkt efter servering, när det var fortfarande isig & kall. Den här pulverteblandningen innehåller mycket naturligt matcha och därför det smakade fräscht även efteråt. Det passar utmärkt som en törstsläckande efterrätt.)





(Foto: Yuko Ono Sthlm. Green Tea Powders produktbild.)



Tempreturen var nära 35 grader när vi besökte Hoshino-Seichaen. Regnsäsong gjorde det att luften var väldigt fuktigt.


Efter en rundvandring i Hoshino Seichaens fabrik och bland tebuskarna och möte med VD och vice VD, besökte jag på Hoshino Sechaens butik som ligger intill kontorsbyggnaden. Där bjöd de mig på ”Green tea slush”, som är gjort av ”GREEN TEA POWDER” (innehållandes högkvalitets matcha och fingranulerat socker). Otroligt läskande i värmen! De serverar den i genomskinliga espressokoppar vilket gör att man ser den starkt gröna färgen. GREEN TEA POWDER är framtagen så att det är lätt att lösa upp i vatten eller mjölk. Man faktiskt använda GREEN TEA POWDER likt chokladdryckspulver eller liknande. Det är fantastiskt lätt att tillverka egen dryck & efterrätter m.m. med den här produkten!

Inga kommentarer: