Från Fukuoka prefektur.
- Den 16 april inleddes de första teauktionerna för årets första skörd te ”Shin-cha” i Yame stad, Fukuoka prefektur. Teinköpare känner att det kommer att bli ett bra teår. Klimatet har varit bra och tebuskarna har fått lagom mycket regn för att bidra a till en fin teskörd.
- Några av våra teer kommer från Hoshino-Seichaen. Teer från bergen i Hoshinio brukar skördas ca 1 vecka senare än på låglandet. Det gör att Hoshinos te får en djupare lukt och smak. Tebuskar som vuxit bra över sommar ger en mycket djupare smakar till hösten och de får en fin doft som är typiskt för Yame-cha.
- Den 16 april inleddes de första teauktionerna för årets första skörd te ”Shin-cha” i Yame stad, Fukuoka prefektur. Teinköpare känner att det kommer att bli ett bra teår. Klimatet har varit bra och tebuskarna har fått lagom mycket regn för att bidra a till en fin teskörd.
- Några av våra teer kommer från Hoshino-Seichaen. Teer från bergen i Hoshinio brukar skördas ca 1 vecka senare än på låglandet. Det gör att Hoshinos te får en djupare lukt och smak. Tebuskar som vuxit bra över sommar ger en mycket djupare smakar till hösten och de får en fin doft som är typiskt för Yame-cha.
Från Mie prefektur.
- Igår började odlaren Takeo plocka Shin-cha. De kämpar för fullt och har höga förväntningar.
- Igår började odlaren Takeo plocka Shin-cha. De kämpar för fullt och har höga förväntningar.
(Bild: körsbärsblommor i Kungsträgården)
(Bild: vår blommor togs i London i början av april)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar