måndag 19 juli 2010

Tack alla besökare på Green Festival!

(Foto:Yuko Ono Sthlm. Våra populära teburkar med knopp.)

(Foto: Andrew Chen. Yuko tillsammans med Sam Carlquist, en av våra stora te-fans på Kungsträdgården. )

Tack alla som kom förbi och handlade av Yuko Ono Sthlm i Kungstärdgården förra veckan. Det har varit mycket lärorika dagar med intressanta träffar med alla nya & gamla kunder. Eftersom vi inte har en fast permanent lokal, tycker vi det var ett väldigt värdefullt tillfälle att både synas och kommunicera direkt med er.

Sedan har vi haft några bra träffar med andra utställare också. Några kommer att bli Yuko Ono Sthlms framtida återförsäljare.

Kul att utbyta upplevelser om japanska teer med kunder. Det känns bra att se kunder som blir så nöjda med det kallbryggda te vi serverade. En familj (son och två föräldrar) köpte 3 olika sorters kallt te, och drack och jämförde tillsammans. Jätteroligt att höra deras olika synpunkter och smakupplevelser!

Som alltid drar våra teburkar till sig mycket uppmärksamhet. Några kunder inklusive barn kallade våra teburkar med knopp ”Princess-burkar”!

Vi hade några kunder som besökte och köpte kallbryggt te några gånger per dag! Vi är glada att kunderna gillar och tycker teerna är törstsläckande och funkar bra under varma dagar.

Och det var roligt att även utländska media (från Turkiet) uppmärksammade våra teer. Vi berättar mer om vi är med deras tv-program till hösten.

Det är alltid skönt och det gör oss glada när vi träffar kunder som berättar att de har letat efter riktigt gott japanskt te av högsta kvalitet, dessutom ekologiskt, och äntligen hittat oss!

Välkommen till Yuko Ono Sthlm. Berätta gärna för dina kära och vänner, så de hittar de oss lättare också.2 kommentarer:

Senchaholic sa...

Tack för ett fantastiskt bemötande Yuko! Jag hoppas att det kommer fler tillfällen snart då du kommer att ha något stånd på någon festival/mässa. /Mattias

Japanskt te sa...

Tack själv, Mattias! Det var roligt att se dig äntligen!!

Jag har några mässor på gång under 2010, jag kommer att berätta om dem senare på bloggen.

Ha en skön sommar!